Om oss

Equmeniakyrkan Mantorp är en kristen församling mitt i Mantorp. Församlingen är en del av kyrkosamfundet Equmeniakyrkan och har ca 80 medlemmar.

Församlingen bedriver genom Equmenia barn- och ungdomsverksamhet för barn och ungdomar i alla olika åldrar. Under veckorna möts vi i flera mötesplatser, som t ex Stickcafé och Musikcafé. En gång i månaden umgås vi kring matborden på Mat och Prat. Equmeniakyrkan vill vara en öppen och inbjudande gemenskap där alla människor i Mantorp känner sig välkomna.

Den främsta mötesplatsen är söndagens gudstjänst där vi kan mötas i alla åldrar. Gudstjänsterna varierar mycket beroende på teman och inriktning. Se ”Verksamhet”.

Vi vill att alla ska känna att Equmeniakyrkan är en plats där man kan komma i alla skeden i livet. Det finns möjlighet för samtal med vår pastor, det finns också möjlighet att delta i samtalsgrupper.

Vi vill tillsammans med de övriga församlingarna i Mantorp, Elimkyrkan och Svenska Kyrkan presentera den kristna tron och vara mötesplatser där du kan diskutera tros- och livsfrågor.

Välkommen att ta kontakt med någon av oss i Equmeniakyrkan!